Diensten – Online werkplekken

Online werkplekken worden steeds belangrijker; al uw medewerkers kunnen dan veilig in de cloud werken met alle data en programma's die zij gebruiken. Doordat alles op zo'n krachtige server draait, is er geen noodzaak meer voor de aanschaf van dure ICT hardware. Overal waar een internetverbinding is, kunt u inloggen op uw online werkomgeving en kunt u bij uw bedrijfsdata.


IT Extended biedt de goedkoopste online werkplekken aan met de meeste opties en schijfruimte.

De meeste online werkplek aanbieders stunten met lage prijzen, waarbij dan slechts enkele gigabytes (vaak 10GB) beschikbaar is en een upgrade het maandbedrag verdubbeld. Wij bieden echter onze pakketten aan met veel opslag; standaard 100GB per gebruiker! Het tweede voordeel wat wij hebben is 3rd party software ondersteuning (uw eigen bedrijfssoftware); denk aan bijvoorbeeld een registratieprogramma of boekhoudprogramma. Veel aanbieders vragen een meerprijs voor deze service, waarbij het bij ons in het standaard pakket zit. Het derde voordeel wat wij bieden is de service; de prijs is inclusief service en ondersteuning.


De voordelen van onze online werplekken:
– Standaard 100GB per gebruiker aan opslag
– Veilige systemen met Bitdefender endpoint security
– Uw eigen programma's/apps draaien zonder meerprijs
– Inbegrepen ondersteuning
– Overal ter wereld toegang tot uw werkplek
– Automatische dagelijkse back-ups


Heeft u meer vragen over onze online werkplekken of wilt u dit bestellen, neem dan contact op met ons per mail (0313-785353) of per mail (info@it-extended.nl).

<- Terug naar Zakelijk